Seleccionar página

LEGAL

AVÍS LEGAL I INFORMACIÓ

Llegeix detingudament aquests termes i condicions, així com la política de privacitat de intothevoid.es La participació o ús de intothevoid.es implica que acceptes els presents termes i condicions. Si no estàs d’acord o no els accepta, no hauries d’usar o accedir a aquest lloc.

intothevoid.es es reserva el dret a modificar els termes i condicions en qualsevol moment i sense previ avís, per la qual cosa recomanem llegir periòdicament dits termes.

Condicions i responsabilitats legals

  1. L’accés i/o ús de intothevoid.es converteix a la persona que ho utilitza en usuari d’aquesta, comprometent-se a complir les condicions i termes d’ús d’aquest document.
  2. L’usuari de intothevoid.es es compromet a accedir i fer servir intothevoid.es conformi a la legalitat vigent, fent bon ús del mateix i evitant realitzar actes que poguessin causar perjudici a terceres persones (insults, spam, enllaços amb malware, etc…). intothevoid.es es reserva el dret de bloquejar o denegar l’accés a aquells que facin un ús indegut del lloc web.
  3. intothevoid.es no es fa responsable dels possibles danys que puguin causar-se o produir-se en els fitxers emmagatzemats en aquest lloc a conseqüència de problemes de maquinari, ataquis hackers o accions imprevistes similars.
  4. intothevoid.es s’eximeix de tota responsabilitat legal per qualsevol mal, pèrdua, lesió o problema com a resultat de les activitats de qualsevol visitant del lloc web, així com l’ús que els visitants li puguin donar al contingut d’aquest.
  5. intothevoid.es conté enllaços a pàgines externes d’altres lectors, usuaris i/o anunciants i, evidentment, no es fa responsable de les polítiques de privacitat, condicions, termes legals i continguts d’aquestes pàgines externes.
  6. intothevoid.es es reserva el dret de publicar els continguts que consideri oportuns, amb la possibilitat de modificar i/o esborrar part o totalitat d’aquests.
  7. Està prohibit l’ús de la marca i logotip de intothevoid.es sense autorització.

Llicència

intothevoid.es té el seu contingut sota una llicència Creative Commons de caràcter Reconeixement. Això significa que ets lliure de copiar, distribuir i comunicar públicament l’obra sota la següent condició:

 • Reconeixement: Has de reconèixer els crèdits de l’obra de la manera especificada per l’autor o el licenciador (però no d’una manera que suggereixi que té el seu suport o donen suport a l’ús que fa de la seva obra).

Política de privacitat

En intothevoid.es no es recullen dades personals sense el teu coneixement, ni se cedeixen a tercers.

No obstant això, recomanem llegir la política de privacitat d’aquest lloc web, on s’explica detalladament totes les dades que es poden arribar a utilitzar i la seva finalitat.

Política de protecció de dades

 • intothevoid.es pot recopilar informació que consideres privada, encara que només serà feta servir per a les finalitats amb els quals ha estat recopilada. Aquesta informació inclou dades públiques com la seva nick, pseudònim o sobrenom, pàgina web, comentari, sistema operatiu i/o navegador web, així com dades privades: adreça de correu e-mail i adreça IP (de la qual es pot estimar el país, ciutat de residència i proveïdor d’internet). Aquestes dades privades no són visibles al públic, i només seran revelats en el cas que una autoritat competent els requereixi.

Cancel·lació de dades

 • Pots sol·licitar els teus drets ARCO (dret a l’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades) dels comentaris que hagis publicat en aquest lloc web. Per a això, has d’enviar un e-mail amb la teva sol·licitud al contacte que apareix al final d’aquest article o directament des del formulari de contacte d’aquesta pàgina.

Informació general

intothevoid.es
és propietat de Josep Homar Ramon,

amb seu

Carrer Jaume Vidal Alcover Nº 7, 2ºB
07010 Palma de Mallorca
ES

Si necessites contactar per a qualsevol assumpte legal, tens a la teva disposició la següent adreça de correu electrònic: info@intothevoid.es