Seleccionar página

ANY DARWIN
DIVULGACIÓ

Panells realitzats per a l’Any Darwin a les Illes Balears

L’exposició consta d’onze panells divulgatius que fan un repàs a diferents aspectes de la vida i de les publicacions de Darwin: l’aventura del Beagle, els precursors del darwinisme, els seus llibres més rellevants, el darwinisme avui, la introducció de les teories darwinistes a les Illes Balears, les investigacions darwinistes a les Illes Balears als segles XX i XXI i els orígens evolutius de la cognició humana.

L’any 2009 va ser declarat internacionalment Any Darwin en commemoració del segon centenari del naixement del científic i del cent cinquantè aniversari de la publicació de la seva obra cabdal sobre l’origen de les espècies.

La doctora Montserrat Casas, Rectora de la UIB, i el doctor Guillem X. Pons, comissari de l’exposició i professor de la UIB, inauguraren l’exposició Any Darwin a les Illes Balears.

La Universitat de les Illes Balears, el Govern de les Illes Balears i l’Obra Social de Sa Nostra, proposaren una exposició, de vocació multidisciplinària, per oferir als ciutadans l’oportunitat d’entrar en contacte amb el llegat de Darwin.

Eines: InDesign, Photoshop, Illustrator.

Any: 2009